Taula periòdica dels Mètodes de Visualització

Dos investigadors de l’Institut de Comunicació Corporativa de la Universitat de Lugano (Suïssa) han elaborat una interessant recopilació de sistemes i mètodes de visualització. Un mètode de visualització és una representació gràfica que representa la informació de forma que condueixi a adquirir coneixements, a comprendre conceptes o a comunicar experiències o idees. Han agrupat els diversos mètodes segons el tipus d’informació que ajuden a comunicar: dades, informació, conceptes, estratègia, metàfores, i diversos a la vegada.

La gràcia de l’invent és que els han classificat com una Taula periòdica dels elements. Si poses el cursor damunt d’un dels elements t’apareix un exemple concret d’aquell mètode.


Han publicat un article on detallen més coses del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *