Absolutament genial

Jo no sóc independentista per una estricta raó d’interès econòmic ni de gestió. Sóc independentista per raons de tot tipus: culturals, històriques, econòmiques, viabilitat nacional, lingüístiques, econòmiques, democràtiques, gestió eficient, etc. També en sóc molt especialment perquè Espanya i França no m’agraden. No m’agrada la seva manera de fer ni la seva manera de ser. Què voleu que hi faci? No tinc perquè enganyar-vos. Vull una Catalunya lliure per gaudir d’un futur democràtic, modern i semblant a nacions com Finlàndia, Suïssa, Noruega, Irlanda, Dinamarca, entre d’altres. No vull viure en un món de sevillanes, toros, escenas de matrimonio, constructores governamentals i gestió opaca, favors polítics, La Legión i la cabra, partits amb estils i discursos dels anys 70, Tribunals penosos i fraudulents, “Antes muerta que sencilla“, ministres de baix perfil polític i intel·lectual, Koala, privatitzacions entre amics, Endesa, etc.
Tal com deia, tot i no ser independentista només per raons econòmiques (que també), m’ha semblat absolutament genial la frase pronunciada per en López Tena a la presentació a Tarragona del Cercle d’Estudis Sobiranistes:

“això (la relació Catalunya-Espanya) és com un balanç comptable; oi que perdem diners cada any? doncs, fora!”

1 Comment

  1. Ja tenim ganes de veure com avança el Cercle d’Estudis Sobiranistes, i quines són les directrius que vanguardia marcant per als seus projectes. Espero, però, que evolucioni millor que la seva imatge… Perquè com ja hem comentat alguna vegada és una part molt important per a l’èxit d’un projecte de persuassió com aquest. A veure com evoluciona… Seguirem atents!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *