Guaita’ls: qualitat sonora, excel·lència creativa!

Guaita’ls és una banda d’ska terrassenca que promet emocions fortes als seus concerts i que destil·la mostres de brillantor als seus treballs discogràfics. Ells defineixen la recepta de la següent manera: ska extret directament de Jamaica, un polsim energètic de rock, i breus retalls de jazz, tot cuit i embolcallat amb una capa de modernitat.
La formació presenta aquestes darreres setmanes dues novetats importants. La primera és una nova web del grup que, a l’espera de la posada en marxa del domini .cat de la banda, la pots trobar a aquesta adreça. Una web ben treballada amb molta informació i on podem escoltar i baixar els nous i vells temes de la banda.

L’altra novetat de Guaita’ls és l’edició d’un nou treball titulat “Malgrat tot” que ofereix una mescla de ritmes, textures i temàtiques que no us deixarà indiferents. Hi ha alguns temes que destaquen a la primera audició: Somiant-te, No et veig, Nespres o la fantàstica versió de Summertime. El disc és assequible a totes les butxaques i convida a viure en directe aquesta jove i veterana formació que, si no fos perquè se’ls veu a la cara que no, diria que són dignes fills de Kingston.

(qui en vulgui un exemplar, que no dubti a posar-se en contacte amb ells a la seva web o amb mi directament)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *