4 Comments

 1. No sé què dir-te… Jo feia la meva llista a La Fornícula i me’n vaig deixar alguns…

  Perquè, et sembla que Deco, per exemple, s’ha de quedar? A mi em sembla que hi ha jugadors d’aquests que són (o van ser) molt bons, però a la vegada són els responsables (o tenen bona part de la responsabilitat) de l’actitud passota i de sobrats de l’equip (també de la resta de jugadors)…

 2. Et deixes el Italià també i igual que l’avi francès i el mexicà Marques.
  També haurien de traspasar el nou francès que esta deprimit, ara que encara podriem recuperar els calers que ens ha costat.

  L’Oleguer es mereix una altre oportunitat.

 3. Segueixo el blog-crossing, doncs.

  Dic Deco perquè d’ell esperava més qualitat (feia pinta de més seriós) i menys galactisme (al contrari del què em sembla de Ronaldinho, Henry o Eto’o…). Si es queda, però, l’animaré amb molt de gust perquè, quan jugava bé era imprescindible. Enguany, com dius (al comentari de La Fornícula), no ha jugat massa… la qual cosa ja il·lustra la situació.

  Thuram, en canvi, m’agrada… Jo conservaria Thuram (que no deu ser dels que cobra més).

  Jo crec que el canvi s’ha de fer començant pel secretari tècnic. El Txiki em cau bé, i em sembla que ha fitxat prou bé, però si s’ha de canviar la dinàmica de l’equip s’ha de començar des de més amunt que l’entrenador. Han fitxat bé… potser massa bé i ens calien jugadors amb menys nom i més pencaires.

  Un entrenador que em faci il·lusió?… Potser, ara mateix, m’inclinaria per Le Blanc… Pe`ro admeto que no conec com treballa (Mourinho ni amb pintura i Guardiola el deixaria madurar una mica més).

  En fi, tot està en joc!

 4. Pere,

  d’entrada força d’acord amb la llista (tot i que matisadament, ja que jugadors com Oleguer, tot i que futbolísticament no destaquen, si que per tenir-ne algun d’espanyolot en el seu lloc,a rendiment semblant, el prefeixo a ell). No fa cap nosa, és un bon jugador de segona línia (i si marxa que sigui a canvi de pujar algun nano del 2n equip).

  Amb el Rijkaard s’està sent molt injust; d’aquí a un temps s’apreciarà molt més la tasca que ha fet com entrenador (un paio que pensa i diu coses en un món com aquest és de destacar), perquè ha sabut fugir dels tòpics, ha aguantat pedregades, ha donat sempre la cara, però finalment la premsa i els interessos l’han liquidat. Ja veurem qui hi hagi quan tarda a aconseguir uns resultats similars als seus. Per tenir un entrador xulo i que es creu la gran estrella, no cal canviar.

  I el cas Deco, és clau. Jo crec que ell és l’autèntic motor del Barça i que potser caldria un canvi però no hi ha cap jugador a dins el club o a fora capaç de fer el que ell feia. Jo potser fitxaria a un paio que pogués donar continuïtat a la seva tasca i mantenir-lo un any de pont… perquè altres jugadors que tenim al mig camp, tot i que poden ser bons tècnicament, estan a anys llum de la visió de joc, ritme, pressió i caràcter d’en Deco.

  El problema general és que s’està dilapidant una etapa que ha donat grans fruits i que sembla que amb calers i nous jugadors i cares es pugui arreglar tot; però ja ho veurem. Cal alguna cosa que faci re revulsiu, pero tambe cal tranquilitat i desemascarar la campanya ferotge contra la directiva i certs membres de la plantilla que respon a uns foscos interessos.

  Mirat amb perspectiva historica, aquest Barça no
  està tan malament com per a mocadorades i insults als entrenaments. Alguna cosa oculta hi ha en tot això.

  Salut!

  JOAN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *