futbol, política i justificacions al peu de l’escala

Volia escriure això que ha escrit el meu germà Joaquim sobre el què hem viscut aquests darrers dies…

L’èxit de la selecció estatal espanyola en aquesta Eurocopa ha provocat un seguiment força gran. Més que no en anteriors ocasions, quan l’eufòria no hauria tingut sentit i el seguiment era menor. Aquesta agitació, sens dubte, la generen els mitjans de comunicació (els d’aquí i els d’allà). Donem als esdeveniments el sentit que ens sembla que hem de donar però el nostre criteri no s’hereda genèticament, sinó que es forma en funció del context. Si no se n’hagués parlat, a ningú li hauria interessat res d’això.

Però, el que em sembla interessant és que sembla que absolutament tothom es veu obligat a justificar la pròpia opció -sigui la que sigui- davant dels altres. I, el més espaterrant de tot, és que de justificacions n’hi ha tantes com persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *