USAP – Comencem amb bon peu

Ahir vaig assistir molt ben acompanyat al primer partit de temporada de l’USAP a l’Aimé Giral de Perpinyà. El quinze català va treballar un partit vibrant d’especial encert en l’atac i molt treballat en defensa. El contrincant Brive va treure totes les forces per plantar cara l’equip de Sang i Or i va demostrar una actitud molt seriosa.

El partit va ser controlat al marcador des d’un bon principi per l’USAP que el primer minut va anotar els 3 punts d’una penalització transformada pel darrer Porical. Les xifres no es van moure fins que al minut 36 el tresquarts ala Manas va anotar un espectacular assaig fruit d’una jugada col·lectiva molt plàstica. Amb el 8 a 0 arribava la sirena dels 40 minuts i el descans reglamentari.

A partir d’aquí el marcador va anar afegint punts de tres en tres en un partit en el que Porical va transformar 5 xuts a pals esdevenint màxim anotador amb 13 punts. Pels Arlequinats va anotar també el tercera línia Chouly amb un assaig treballat intensament per les línies davanteres, i el mig d’obertura Laharrague va transformar una penalització amb un potent xut a pals.

El resultat final va ser de 34 per l’USAP i 18 pel Brive. Això ha situat els catalans a la tercera posició de la classificació d’on esperem que no baixi i pugui remuntar posicions en una temporada que promet emocions fortes.

El quinze de Perpinyà:

1.Freshwater

2.Guirado

3.Mas

4.Alvarez Kairelis

5.Hines

6.Perez

7.Guiry

8.Chouly

9.Cusiter

10.Meyer

11.Sid

12.Hume

13.Marty

14.Manas

15.Porical

També van sortir al camp: Burger, Schuster, Tuilagi, Britz i Tincu.

1 Comment

  1. Bon dia tinguis!. Escolta, tu que estas ficat en la cosa…per què no organitzes un grup de pressió per internet amb l´objectiu que l’USAP jugui algun partit al camp del Barça?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *