Joan Requesens sobre Palestra

Vull fer extensiu als lectors d’aquest bloc l’article “75 anys de Palestra a Igualada” que publica avui dijous 16 d’octubre en Joan Requesens al nounat anoiadiari.cat sobre l’organització nacional de la joventut catalana, Palestra. En Joan és un ferm defensor de la idea que per reeixir necessitem homes i dones valentes i intel·ligents, amb caràcter i actituds fermes, decidits a treballar pel futur de Catalunya. Ell ja treballa en àmbits que, en bona part, serveixen per cobrir el buit de la inexistència de Palestra els nostres dies. Si ell s’hi posa, sóc el primer a treballar per a la creació d’una nova Palestra del segle XXI però amb el mateix esperit i els mateixos objectius per la liderada per Josep Maria Batista i Roca i presidida per Pompeu Fabra.
En el seu article en Joan creu més imprescindible que mai el naixement d’una organització d’aquestes característiques en un moment de renúncies, confusions i “perplexitats” massa profundes. Hi estic completament d’acord. El jovent d’ara és el futur del nostre poble. Cal treballar de valent per formar dones i homes lliures per a un poble lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *