Joan Laporta, el llibre

Ahir al vespre vaig llegir d’una tirada el llibre d’Anton M. Espadaler sobre Joan Laporta. És un llibre curt i de lectura amena que aporta una bona colla d’anècdotes del president del Barça. No defensa cap tesi més que el propi personatge. És una mica massa propagandístic, però dóna algunes pistes més del què ha passat entre vestidors a la sala de comandament blaugrana.

Sempre m’ha agradat la manera d’expressar-se de l’Espadaler. És irònic i fresc. En aquest cas, omple el text d’expressions poc habituals en la literatura esportiva.

Les informacions aportades en aquest treball permeten adonar-se del joc d’interessos prou foscos que envolta el FCB. Per la informació que tinc, hi ha unes quantes experiències més que no s’expliquen i que són encara més bèsties. Suposo que els advocats i la prudència han recomanat reservar-ho per més endavant o per mai més.

En recomano la lectura perquè no demana massa temps i permet fer-se una idea de la manera de fer del què al llibre s’anomena encertadament “la pastisseria”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *