350 anys i ja n’hi ha prou

Enmig de tant debat sobre les manifestacions i respostes que els principatins hem de donar o no a la sentència constitucional, hi ha una alenada d’aire renovat ple d’il·lusió i esperança que prové del nord de la nació on fa 350 anys que resistim les batacades immenses de l’ocupant francès. Les entitats cíviques culturals i polítiques del nord ens convoquen a tots els catalans a commemorar la infausta data en què espanyols i francesos dividiren el nostre país amb fronteres indignes.

La convocatòria ens recorda que no ens podem perdre tan sols en batalles engabiades i reactives, sinó que cal que retrobem tota la nació i prenguem la iniciativa per guanyar el propi futur. A Perpinyà no s’hi ha de reproduir les batalletes amb què ens distreuen a cadascún dels territoris. El 7 de novembre cal demostrar la unitat i l’afany de viure la nació amb plenitud i sense complexos.

Us recomano la web que s’ha elaborat en motiu d’aquest aniversari del Tractat dels Pirineus (clicant sobre la imatge).

Ens trobem a Perpinyà?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *