Indecent

La campanya que estan fent molts mitjans de comunicació a favor del jutge espanyol Garzón és indecent. Primer, perquè no és la seva funció. La funció d’un bon mitjà seria repassar els casos esperpèntics i els centenars d’errors que ha comès aquest personatge afamat de protagonisme durant els 22 anys d’exercici. També caldria recordar que l’Audiència Nacional espanyola, on exercia fins ara, és una herència directa i sense interrupció legal del franquisme que ara pretenia ‘investigar’. També podrien explicar que aquest home s’havia estat organitzant una campanya per a la nominació al premi Nobel de la Pau. Després d’informar, també podrien sentir una mica de vergonya per defensar una persona que ha emparat la tortura a les comissaries i que ha refusat investigar-les cada vegada que els detinguts li ho han denunciat. I caldria recordar que Estrasburg va condemnar l’estat espanyol per les tortures comeses a independentistes catalans l’any 1992 en l’anomenada ‘Operació Garzón’. Fa patir que tota aquesta campanya de defensa del nefast personatge es faci, a més, en nom de la democràcia i la memòria històrica. Memòria!!!! Això és el que cal. I si ja en tenim, Decència!!!

(La imatge mostra una altra de les facetes del super-jutge, la carnisseria)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *