Incívics, atureu-vos i llegiu

Aquesta imatge correspon a una campanya per fomentar el civisme de l’Ajuntament de Terrassa. No sóc cap expert en els mecanismes dissuassius que cal aplicar amb els incívics. Però em temo que uns cartellets amb textos benintencionats no serveixen de res. Bé, de res no. Potser serveixen per poder dir que ja s’ha fet una campanya i tots contents. Una més de tantes campanyes institucionals que es fan perquè els diners són de tots. Si les pagués el batlle de la seva butxaca, procuraria que fossin eficaces. Però mentre les paguem tots, els és igual que cap incívic s’aturi a llegir el cartellet i reflexioni sobre els seus actes. Els importa més la propaganda que l’eficiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *