Dues entrevistes molt clarificadores

Puc veure molt poc la televisió i, quan puc, he de seleccionar bé allò que val la pena. En això m’ajuda molt tenir a l’abast del mòbil els podcast de la major part de programes i eines com el 3alacarta de TV3. La tornada noctura amb tren cap a casa és un bon moment de revisar continguts que s’han ofert en directe durant el dia. Ahir vaig mirar l’entrevista del Josep Cuní al professor Guillem López Casasnovas sobre la situació econòmica i financera de l’estat i aquest debat tan ‘curiós’ sobre les autonomies… Abans-d’ahir vaig mirar l’entrevista també del Cuní al conseller Mas Colell. Totes dues són molt interessants per entendre què està passant i quina és la situació real de l’economia. El conseller va explicar molt didàcticament les claus de la situació i en López Casasnovas va fer una radiografia genial del problema de l’estat de les autonomies. No us les deixeu perdre. Primer el conseller i després el professor, una lliçó per entendre què està passant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *