Una victòria de la societat civil

La primera i breu reflexió que se m’acudeix de l’èxit del corredor mediterrani (que jo en diria el corredor català) és que ha estat una victòria de la societat civil. Des de fa uns anys, és la societat civil qui ha liderat la reivindicació i totes les gestions, actes, reunions, passadissos, contactes, visites, etc, que s’han fet a favor del corredor. Ferrmed i l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga fa molt temps que malden per aconseguir el que avui ha anunciat el comissari de Transports, Siim Kallas. Els polítics que aquests últims mesos han fet tantes trobades, no les haurien fet sense la pressió dels empresaris i de bona part de la societat civil catalana, al Principat, a les Illes i molt especialment al País Valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *