Una rosa amb un ganivet al pit salta, sagnant, per la finestra (J.V.Foix)

http://www.youtube.com/watch?v=DKxPX62oWOI

Vídeo © Frederic Amat

Acoltellada per una mà càlida, realista i experta, una autèntica rosa, gràcies a la seva remarcable valor física, va resistir l’hemorràgia. Pètals batent, va salvar plans, selves, rius, munts, illes i ports, i pertot va deixar caure la molsa vermella de la nafra. Es va aturar a contemplar, dels dalts estant, pàl·lidament ombrosos, els antàrtics deserts glacials, el bosc petrificat i els peixos fòssils d’ara fa tres milions d’anys. Va aterrar a Nova Zelanda on va morir sota les rodes d’un vergonyós tricicle. La magistratura n’ha disposat l’autòpsia per a establir la causa de tan irreparable esfullament.

De J.V. Foix (A Joaquim Falguera, I. M.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *