Quim Torra, sobre la llibertat (Honorables @quimtorra )

El gran problema del catalanisme d’aquests anys és haver lligat la seva sort a unes xifres o a unes competències, quan el que està en joc és el gran combat que han lliurat els pobles que han volgut ésser: la lluita per la llibertat, la voluntat d’ésser. No es pot ser mig lliure o gairebé lliure o negociar la llibertat condicionada a unes xifres. O som lliures o no en som. És una idea total, absoluta, pura. És una idea que potser barreja ficció i realitat, com diria en Xavier Pla. Tant se val, és el meu somni, és la idea que vull per a la meva pàtria.

1 Comment

  1. Com a persona voluntariament exil.liada, se que tornaria a Catalunya si la veiges lliure. No es nomes una idea o un somni, es una posibilitat que necesitem creure profundament. Nomes aixi, es tornara realitat.
    (germana d’en Jordi Gomis – Reagrupament)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *