Marinaleda? Robin Hood de les subvencions públiques

L’amic Francesc Abad ens ha ofert a Facebook unes quantes dades del municipi governat per aquest batlle que roba supermercats. Ja poden embolicar les accions en totes les idees revolucionàries que vulguin… les dades sí que són revolucionàries!

“Marinaleda. El poble més subvencionat de tot l’estat. Població activa: 1.100 habitants, dels quals 700 cobren el PER amb una mitjana de dies treballats de, tatxan… 6 dies!

El pressupost municipal és 4,26 milions d’euros per a 2.579 habitants, per tant una mitjana de 1.544,23 euros per habitant. Només el 14,9% d’aquest pressupost és d’ingressos propis!!! Continuant en clau espanyola, Madrid té 1.417 euros per habitant (i com ja sabem a Madrid hi ha domiciliada fiscalment ja gairebé tota la gran empresa de l’estat!!). Si mirem la mitjana dels pobles similars a una altra província, per exemple Toledo, la mitjana d’euros per habitant dels pressupostos municipals és de 644 euros.

Però és que si anem a veure un poble del costat de Marinaleda, p.ex. Estepa, la mitjana és de 1.179,81! i a Sevilla de 1097,97.

Comunisme de subvenció. Autèntiques sangoneres de recursos públics.

En fi, més motius per fotre el camp i deixar d’alimentar tots aquests paràsits de dreta i d’esquerra.”

3 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *