Se m’ha encongit el cor

He vist un nen jugant entre les cames de la seva mare drogadicte, beguda i enriolada amb altres drogadictes beguts a les dotze de la nit. No em trec la imatge del cap. No em trec el nen del cap. Se m’ha encongit el cor. M’he encongit tot jo.

Al costat, he vist una altra dona amb les mateixes característiques, i embarassada. Totalment drogada. No em puc treure del cap la criatura que potser naixerà. No puc deixar de pensar com naixerà. Se m’ha encongit el cor. M’he encongit tot jo.

No tinc res més a dir. No puc dir res més.

1 Comment

  1. Jo tampoc mai no oblidaré haver vist, ja fa molts anys, un nen molt petit caminant agafat de la ma del seu pare borratxo al costat de casa meva. No és just.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *