Tossudament alçada

No tinc pas la intenció d’analitzar –ni tan sols valorar– detalladament el gegantí Concert per la Llibertat de dissabte. El concert ja és fet. Ja se n’han criticat els errors, i ara ens en queden unes imatges, unes músiques i molts missatges que cadascú haurà de pair com bonament li plagui i via fora, que diria el poeta. Certament, no em va pas agradar tot, del concert, ni la llargada va ser el fet més preocupant, als meus ulls. Però el refrany diu que l’aigua passada no mou els molins i no cal pas enllotar-la més.

(Continuar llegint…)

1 Comment

 1. CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA

  Hem tingut una idea!

  Tal com hi haurà la cadena humana per la independència, també volem fer una “cadena de blogs”. Tots els bloguers que vulguin participar es poden apuntar en el Blog creat expressament per l’esdeveniment (només cal deixar un comentari manifestant la voluntat de participar):

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

  Al blog, hi ha una pestanya on, per rigorós ordre d’arribada es va apuntant tothom que vol participar en aquesta gran “enllaçada” de blogs “. És aquesta:

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/ordre-dels-enllacos.html

  I què hem de fer? La setmana de l’11 de setembre (des del 9 fins al 15) publicarem un post, cadascú al nostre blog, sobre Catalunya (des del punt de vista que vulguem: poètic, reivindicatiu, gastronòmic, imatges…) i, en acabar l’ escrit, posarem una frase tipus “i la cadena continua aquí…” i un enllaç que porti al blog següent a la llista (si jo sóc el 42, doncs el 41 enllaçarà el meu blog i jo enllaçaré el 43)

  Ja està, no cal fer res més. Així uns ens anirem enllaçant als altres fins a fer una llarga cadena de blogs per la independència… T’hi apuntes? :-))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *