Deu lectures cap a la independència

A l’equipatge que hem de portar tots per a fer el camí cap a la independència hi ha d’haver coratge, intel·ligència i càlcul. N’hem parlat unes quantes vegades, d’això. Hi hem de posar també un element que és fonamental per a no prendre decisions equivocades: autoconeixement. És imprescindible que siguem conscients de les nostres forces i de les nostres debilitats. Un proverbi jueu –ara que el president és a Israel– diu que no caus perquè siguis feble, sinó perquè et penses que ets fort. I crec que en el moment que passem els catalans hem de tenir present aquesta lliçó i no deixar-nos endur per enquestes que a l’hora de la veritat poden esdevenir un parany mortal. Vull dir que no ens podem confiar i que cal assegurar el tret.

(Continuar llegint, ací)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *