Quatre hipòtesis per al 2014

Desembre del 2013
Els partits que realment pensen en el dret de decidir i no en el permís de decidir, acorden una pregunta i una data per al referèndum d’independència. Troben un enunciat de pregunta que agrada a tothom i que, tal com han recomanat tots els experts, és clara i amb resposta explícita. Per exemple, ‘Catalunya hauria de ser un país independent?’ Amb el suport de CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP (87 diputats dels 135 del parlament), la majoria parlamentària convoca un referèndum el 14 de setembre de 2014. Tot plegat amb el compromís de la senyora Joana Ortega d’afanyar-se una mica a tenir a punt el programa informàtic i d’encarregar, l’endemà de l’acord, els milers d’urnes necessàries. Tan bon punt s’anunciïn la data i la pregunta del referèndum, quines hipòtesis poden presentar-se?

(Continuar llegint, ací)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *