No us emboliqueu més: lliures (sí+sí) o morts (no/sí+no)

Ja la tenim. Volíem una pregunta que, tot i ser inclusiva, no quedés descafeïnada. Jo no estava disposat a acceptar una pregunta que, per incloure els federalistes, no preguntés sobre la independència. Ja m’estava bé la inclusivitat, però no a costa del contingut. I tenim una pregunta sobre la independència i plenament inclusiva. És una pregunta molt enginyosa, acceptada per CDC, ERC, ICV, UDC, CUP i EUiA. També tenim una data marcada al calendari –el 9 de novembre de 2014– que ens obliga a no perdre ni un minut més amb debats eterns sobre el sexe dels àngels. El bloc democràtic ha triat data i pregunta i, en conseqüència, ha disparat el tret de sortida del conflicte de sobiranies i legitimitats amb l’estat espanyol. Deixeu-me fer unes quantes reflexions sobre la situació de partença i els mesos que vénen per contribuir modestament a fer del camí cap a la independència una aventura reeixida.

[Continua llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *