Quan parlem d’independència, no fem pas broma

Durão Barroso, el president de la Comissió Europea, va respondre ahir a la carta del president Mas dient que no podia resoldre qüestions internes dels estats membres i repetint que un estat català quedaria fora de la Unió Europea. Van Rompuy, president del Consell Europeu, havia dit una cosa semblant fa unes setmanes després d’haver-se reunit amb Rajoy. Hi ha experts en dret europeu i internacional que posen en dubte que una Catalunya independent hagués de sortir de la UE. Sobretot posen en dubte que es pugui retirar la ciutadania europea a ciutadans que han votat i aprovat la constitució europea, que han participat successivament en les eleccions cada cinc anys i que són representats per diputats al Parlament Europeu.

[Continuar llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *