Independència? Tria la teva aventura!

Molts de vosaltres deveu recordar aquella reeixida col·lecció de llibres infantils i juvenils de l’editorial Timun Mas que portava per nom ‘Tria la teva aventura’. El sistema narratiu d’aquelles obres –ideat per Edward Packard i explorat anteriorment per algun altre autor– proposava unes situacions determinades a cada capítol amb diverses sortides possibles, i era el lector qui decidia com continuava l’aventura. ‘Si vols que passi tal cosa, vés a la pàgina 15; si vols que passi tal altra cosa, vés a la pàgina 21…’ Com que això que en diem procés d’independència és una autèntica aventura i, alhora, no sabem mai del cert quina és la passa que farem a continuació, us proposo un ‘Tria la teva aventura’ sobre els nou mesos i escaig que ens separen de la data prevista per al referèndum. Bona sort i encert!

(Continuar llegint…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *