Respireu. L’aventura nazi s’ha acabat

L’ofensiva de la seducció espanyola ha començat. L’Espanya amable finalment s’ha despertat. Tenia un son tan profund que fins ara no s’havia pogut treure les lleganyes dels ulls per venir a rescatar Catalunya de la perillosa deriva separatista. Ja podem estar tranquils. No caldrà que trenquem res. Ara podrem mirar als ulls dels avis i dir-los que no perdran les pensions per culpa nostra. Podrem anar a París sense haver de passar la duana. Els fills de la immigració ja no veuran els pares com a estrangers. Ja no haurem de passar fam. I dialogarem tot el dia sense parar. Instal·larem taules de diàleg a cada cantonada. Tranquils. Respireu. L’aventura i la fantasia nazi s’han acabat. L’Espanya plural ens ve a rescatar.

(Continuar llegint…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *