Atemorir, desmoralitzar, dividir, fustigar, enganyar i seduir

Som a la sala del comandament suprem de l’estat espanyol. S’ha convocat una reunió de màxim nivell. Falten nou mesos per al referèndum d’independència d’una província rebel. La situació és alarmant: el CIS ha fet unes enquestes específiques sobre la intenció de vot i el resultat revela que no era cert que el ‘procés’ fos una dèria del president Mas –ostatge de l’independentista Junqueras–, perquè la majoria del sí-sí és cada vegada més àmplia i més estable. L’alliçonament a les escoles i a TV3 ha funcionat. Els catalans han estat adoctrinats i ara cal trobar una estratègia per a evitar el que sembla inevitable.

(Continuar llegint…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *