Tant sí com no, independència

La vigília de la declaració d’independència, encara hi haurà algun grup que publicarà un manifest i em tornarà a sorprendre. Pot ser que en aquells moments la situació sigui d’una tensió inaguantable que ara no ens podem ni imaginar. Però sí, encara hi haurà un grup que exigirà una última cabriola enmig del foc de l’adversari. De fet, n’hi haurà dos, de grups: per una banda, el de Navarro que, enmig del bombardament, continuarà exigint a Mas que dialogui amb Rajoy; i per una altra, els pro-referèndum ‘tant sí com no’ que, malgrat totes les prohibicions, amenaces i impediments logístics i tècnics, amb el seu discurs continuaran laminant la legitimitat d’una proclamació d’independència del parlament. És que si no tenim més amics és perquè no ens dóna la gana!

(Continuar llegint)

1 Comment

  1. Ja és l’hora que els partits partidaris de la consulta aparquin els tacticismes i es deixin d’hòsties!
    Ben dit, “Tant sí com no, independència”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *