Manual contra la guerra bruta

Els aparells de l’estat espanyol treballen de valent per fer descarrilar el procés independentista català. Fiquem-nos-ho al cap. Siguem conscients que no volem fer una reforma que alteri lleugerament el funcionament d’Espanya. Volem separar el 20% del PIB i el 16% de la població, i deixar d’aportar el 22% de la recaptació impositiva. A banda l’interès sentimental i la resistència patriòtica que puguin presentar alguns espanyols, s’hi juguen una cosa molt més tangible i pràctica: la viabilitat econòmica de l’Espanya actual i el manteniment d’un cert estatus internacional. Cal, doncs, estar preparats per a defensar-nos de les urpes de l’estat, que com més avancem actuaran amb més ferocitat.

(Continuar llegint)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *