Alfred Bosch: ‘Espanya i la UE serien les més perjudicades per la nostra exclusió’

Alfred BoschComo amigos. La independencia de Cataluña interesa a los españoles‘ és el títol de l’últim llibre d’Alfred Bosch, escriptor i diputat d’ERC al congrés espanyol. L’ha escrit i publicat en castellà perquè va adreçat especialment als espanyols. Els explica que la independència de Catalunya els pot beneficiar si el procés de separació es fa amistosament i amb bones maneres. ‘Si fem cas d’Adam Smith, la llibertat nacional de Catalunya multiplicarà i estimularà el lliure comerç amb Espanya’, diu Bosch, que considera que l’emancipació de Catalunya és la millor oportunitat que tenen els espanyols de reaccionar i activar una segona transició. Li hem demanat que ens ho expliqués també a nosaltres, els catalans, i ho ha fet en aquesta entrevista. L’ha aprofitada per parlar del debat entre consulta ‘peti qui peti’ i eleccions plebiscitàries, de la intervenció de l’exèrcit espanyol, de la confiança en CiU i el president Mas, d’una vivència de Ramón y Cajal a Suècia i de la sortida de Catalunya de la UE, entre més.

[Llegeix l’entrevista ací]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *