Molt soroll per no res

La política és teatre? No ho crec pas. Almenys, no tota la política. Però el cas és que aquest serà el segon article consecutiu inspirat en una obra de teatre clàssica. Si la setmana passada parlàvem del Godot de Beckett per tractar de la tercera via i de l’escepticisme d’en Raimon, ara ens servirem de Shakespeare per parlar del ‘cas Crispació’ –potser n’hauríem de dir ‘cas Comunió’, però tindria el sentit completament contrari– i del paper dels mitjans de comunicació. Hi ha una obra del dramaturg anglès titulada ‘Molt soroll per no res’ (‘Much Ado About Nothing’) que des de fa uns quants anys compta amb una magnífica adaptació al cinema amb Kenneth Branagh, Emma Thompson i Denzel Washington, entre més grans artistes. Us la recomano, perquè és una delícia.

[Continuar llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *