Vicent Sanchis: ‘Sense el País Valencià i les Illes, Catalunya seria molt diferent’

Captura de pantalla 2014-05-23 a les 9.41.07‘Ens volíem menjar el món. I el problema és que també ens vam acabar menjant-nos a nosaltres mateixos.’ Amb aquesta contundència, Vicent Sanchis explica els primers anys de vida del setmanari el Temps, ara que fa trenta anys. Sanchis és el director general de la revista editada des del 1984 per Eliseu Climent. En aquesta entrevista, parlem de l’impacte que va tenir el naixement de la revista, el paper de Joan Fuster, la mentalitat dels joves que la van fer créixer, les implicacions de l’espai de comunicació dels Països Catalans, la nova etapa amb l’entrada de nous propietaris i els projectes de futur.

[Llegeix l’entrevista]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *