.@RamonTremosa: ‘Serem respectats si transformem la Via Catalana en vots’

thumb_474__4 (1)Ramon Tremosa repeteix com a candidat de CiU (Coalició per Europa) a les eleccions europees. Ha passat cinc anys a Brussel·les, on ha tingut una activitat parlamentària frenètica: el 21è diputat més actiu de 765, segons els rànquings d’activitat. Cinc anys després, continua essent independent i defensa que és important de tenir un diputat que defensi el procés sobiranista dins el grup del Partit Popular Europeu –en referència a Francesc Gambús (Unió). En aquesta entrevista, demana una participació en massa per a enviar un missatge a Europa que, segons que diu, ens observarà. I avisa: ‘Qui vulgui votar el 9-N ha d’anar a votar diumenge.’

[Llegiu l’entrevista ací]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *