Senyor Navarro, sobretot, no dimiteixi

Captura de pantalla 2014-05-30 a les 9.21.57La tesi segons la qual la independència dinamitarà el mapa de partits català actual és ben sabuda. La desaparició de l’eix anomenat ‘nacional’ (sobiranisme enfront d’unionisme) ha de desfer algunes lleialtats electorals dels ciutadans, que passaran a prioritzar el vot més ideològic o pràctic. I, fins i tot, pot fer perdre el sentit d’algun partit fundat amb l’objectiu prioritari de recuperar la nació (Convergència, per exemple). És lògic de pensar que el mapa polític d’una Catalunya independent i democràtica serà format per partits de caràcter netament ideològic (comunistes, liberals, socialdemòcrates, conservadors, verds, etc.).

(Continuar llegint…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *