Els set errors que no hem de cometre d’ací al 9 de novembre

Com va dir aquell: ‘Alea iacta est.’ Hem entrat a la recta final. Enguany no hi ha vacances. La batalla final ja ha començat. I em sembla que tenim la sort de començar-la amb un lleuger avantatge. L’hem d’aprofitar. El principal serà no cometre errors. Un error nostre serà aprofitat voraçment per l’adversari. Hem de mantenir el control de la pilota. I, si podem, tornar-nos a avançar. Però la pilota ha de córrer i que es cansin ells. Si perdem la pilota, que sigui en camp contrari. I si podem no perdre’n cap, encara millor. A l’estil de Cruyff: la millor manera perquè l’adversari no marqui cap gol és que nosaltres tinguem sempre la pilota. Per això cal que sobretot no cometem cap d’aquests errors:

[Continuar llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *