Què passarà el 9-N? #Araéslhora de la V

Uf! Mare de Déu! Quin soroll aquests dies! Consulta amunt, 9-N avall! Plebiscitàries cap ací, tant-sí-com-no cap allà… A mitjan agost la cosa s’escalfa, com és natural. La qüestió és fer bullir l’olla. Parlar per parlar. Polítics, periodistes i internautes. Tots impacients. Els uns per sortir a la foto. Els altres per tenir visites o vendre més diaris. I els últims per manca d’ocupacions concretes. Vinga! Xup-xup! Això ja bull! Algú més vol dir-hi la seva? Va, afanyeu-vos, que ja ha passat la meitat del mes i el temps s’esgota. Sí, sí… passin per aquí… aquí hi ha un micròfon. No li cal cap micròfon? Ah! Ja farà uns piulets numerats? Endavant, que ja el repiularem!

[Continuar llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *