Un dels actes més importants del camí cap a la llibertat

Aquest acte és probablement un dels més importants que s’haurà fet en el camí cap a la independència de Catalunya. Nou-cents vint batlles –gairebé tots els de Catalunya– han portat al president Artur Mas les mocions aprovades als seus ajuntaments a favor de la consulta del 9 de novembre sobre la independència de Catalunya. Els discursos que han fet els representants del món municipal i del president Mas han estat d’una contundència total en defensa de la democràcia i de la lliberta de Catalunya. Ahir es va fer un pas molt important amb l’acord de les forces polítiques. Avui se n’ha fet un de determinant i decisiu. Això ja no ho poden aturar. De cap manera!

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *