Retorn a Killybegs, un reportatge fantàstic d’un llibre molt interessant

‘Retorn a Killybegs’ de Sorj Chalandon (Edicions de 1984) és un dels llibres més interessants que he llegit els últims anys. El recomano a tothom sempre que puc. Si jo no sóc prou convincent, el primer que faig és convidar el meu interlocutor a llegir una entrevista magistral a l’autor que vam publicar a VilaWeb a càrrec d’Assumpció Maresma. La podeu llegir ací: Sorj Chalandon: ‘A vegades, posar una bomba és una manera de fer preguntes’. Si això encara no l’ha convençut –cosa del tot improbable–, proposo de mirar aquest reportatge que van fer al programa de Televisió de Catalunya, Via Llibres. El podeu veure a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *