Trenta dies que faran tremolar Catalunya

Passaran volant. No ens n’adonarem i ja serà el dia que caldrà anar a votar. Ens haurem posat el despertador, potser més d’hora que cap altre diumenge. Alguns no hauran pogut dormir de l’emoció i els nervis. I ens alçarem amb un somriure d’orella a orella. Hi haurem arribat i serà el moment de parlar. Ho tindrem tot a punt. Un paraigua per si plou, una jaqueta per si fa fred, unes botes per si hi ha fang, la cartera, una càmera de fotos, un entrepà per si la cua és gaire llarga, aquella bossa de les nanses llargues per a dur el pastís que tenim encarregat… Portarem també un llaç a la solapa o un mocador de color groc —aquell dia no caldrà que ens posem samarretes de colors, oi Forcadell? Esmorzarem bé, pa amb tomàquet i fuet, un got de vi, un bon cafè…

[Continuar llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *