Quatre fases i quatre condicions per a evitar el fracàs

Definitivament, hem entrat en la fase decisiva. El camí que mena a la independència comença a fer pujada i cal administrar bé els esforços i les atencions. En resum, davant nostre hi ha una ruta amb quatre fases: demostració de força i dignitat el 9-N; autodeterminació per la via d’eleccions plebiscitàries; creació de les condicions per a fer el salt; i proclamació d’independència. Vegem-les molt breument:

9-N. Dissortadament, l’estat espanyol no ens ha permès de fer un referèndum d’independència com als països civilitzats i democràtics. Hem provat de fer una consulta amb un seguit de condicions que podien garantir un recompte i un resultat vinculant políticament. Hem acabat convocant un procés participatiu que té moltes similituds…

[Continuar llegint…]

1 Comment

  1. Sentència de 22 de juliol de 2010 del Tribunal Internacional de Justícia de la Haia:

    “Declarem que no existeix en Dret Internacional cap norma que prohibeixi les declaracions unilaterals d’independència. Declarem que quan hi ha contradicció entre la legalitat constitucional d’un Estat i la voluntat democràtica, preval aquesta segona, i declarem que en una societat democràtica, a diferència d’una dictadura, no és la Llei la que determina la voluntat del ciutadans, sinó que és aquesta la que i modifica quan sigui necessari, la legalitat vigent.”

    La legitimitat internacional ens recolza. Feu-ho córrer. Gràcies

    .!!*!! DUI ja !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *