La decepció i la possible solució

Avui som una mica més lluny de la independència que no abans-d’ahir. Reconec i defenso que la força de l’independentisme és al carrer i a la societat civil, però sempre he dit que no hi hauria independència sense una representació política forta, unida i que treballés amb visió estratègica, coordinada i molta intel·ligència. Podria ser que la conferència de Junqueras de dimarts fos una escenificació per a marcar territori i negociar amb més força des de la distància. Però si la proposta era completament sincera, és innegable que avui som una mica més lluny d’aconseguir l’objectiu que ens ha de fer sortir del pou. La distància entre les dues propostes que s’han posat damunt la taula és sideral. L’ANC i l’Òmnium, amb una decepció de cavall, ja s’han ofert a fer de mitjanceres entre el president Mas i Junqueras. Esperem que la responsabilitat històrica pesi més que no els aparells de partit.

[Continuar llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *