El ‘ja n’hi ha prou’ que uneix i acuita la societat valenciana

Aquest ‘ja n’hi ha prou’ que se sentia ahir als carrers del centre de València pot ser entès per qui ho vulgui com una expressió de desesperació. Però el to tenia més a veure amb el convenciment que neix una nova època per al País Valencià, que necessita consolidar el canvi i concretar les millores que havia promès. Unes trenta mil ànimes participaven ahir en una marxa-exorcisme per a foragitar els mals esperits del model autonòmic ja esgotat. Amb el lema ‘Ja n’hi ha prou! Per un finançament just’, la convocatòria d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) aplegava darrere de la pancarta d’obertura els representants de les principals institucions valencianes, dels sindicats (UGT, CC.OO i Intersindical) i dels partits polítics (Compromís, PSPV, Podem, ERC i EUPV).

[Continuar llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *