Francesc Ribera: ‘Quan cantem “el rei vol corona” no anem pas cap a la Zarzuela amb ganivets’

Francesc Ribera ‘Titot’ va ser al centre de la diana del diari El Español, que va descobrir la setmana passada les lletres de les cançons de Brams i de Mesclat. El diari de Pedro J. Ramírez assenyalava el cantant, escriptor i regidor de Berga per unes lletres que són escrites de fa vint anys o més. En aquesta entrevista parlem amb el tinent batlle Ribera d’aquesta informació publicada, però també del nou disc de Brams, Demà, que surt a la venda divendres. Com no pot ser altrament, hi parlem també de la situació política a l’ajuntament i al país.

Diu El Español que sou batlle de Berga. No ho sabíem. Enhorabona!
—Sí. Ells deuen tenir més poder que jo… En tot cas, al subtítol ja diuen que sóc tinent batlle. Em presenten al titular com a batlle perquè els va millor per fer la notícia més gruixuda. Però a continuació, ho matisen perquè no sigui dit que no van ben informats. Posar que sóc tinent batlle no els donava aquesta categoria al títol. Volien presentar-ho a l’estil de ‘hay un tipo allí, un alcalde sanguinario…’ Un ‘teniente de alcalde’ és massa poca cosa.

[Continuar llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *