Les vuit accions que caldrà fer l’endemà del referèndum d’independència

Les dificultats per arribar a fer el referèndum no les nega ningú dels que tenen alguna responsabilitat política en el procés cap a la independència. L’estat espanyol posarà tots els entrebancs que pugui per evitar que es faci. Des del govern de la Generalitat s’insisteix per activa i per passiva que res no els aturarà d’ací al setembre i que tan sols una acció de violència física per part de l’estat impediria que es fessin les votacions. Si és així, cal preveure ja des d’ara quins seran els primers passos que es faran en cas que el resultat sigui favorable a la independència. El govern té plans d’actuació en molts àmbits preparats des de les conselleries. Hi ha qüestions que són més d’ordre polític general. El procés de desconnexió en cas de victòria del sí no serà cosa de pocs dies, però sí que hi ha algunes accions que caldrà fer des del primer moment. Vegem-ne algunes.

[Continuar llegint…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *