Un dia important (per mi) amb Arnaldo Otegi

Avui fa un any que vam publicar a VilaWeb l’entrevista a Arnaldo Otegi. Com vaig explicar aleshores, l’havia conegut aviat farà vint anys en la campanya electoral basca. Ell era el candidat d’Euskal Herritarrok i vaig poder saludar-lo i intercanviar quatre paraules al fronton de Barakaldo, en acabar el míting. Ens vam fer una fotografia. Ara fa un any la vam repetir, amb l’amabilitat d’Albert Salamé, el fotògraf de VilaWeb. És aquesta que podeu veure a continuació.

Fotografia d’Albert Salamé.

Ara fa un any, l’entrevista em va fer una il·lusió especial. Per mi, va ser un dia important i vaig passar una mica de nervis perquè ho volia fer rebé. Ell havia passat molts anys a la presó i havia agafat un protagonisme polític gegantí des d’aquell vespre a Barakaldo. No em volia deixar de preguntar-li res i el moment polític català demanava reflexions de pes d’un referent de l’esquerra independentista com ell. Em sembla que la cosa va sortir prou bé. Ell en va quedar molt satisfet i així m’ho va fer saber el dia de la publicació. Jo, també.

Ara fa un any encara no editàvem el VilaWeb Paper i, per tant, l’entrevista només va sortir en format web. Aquesta era segurament l’entrevista que, per extensió i per vincle emocional, més il·lusió m’hauria fet tenir maquetada en Paper. De tant en tant, en aquesta vida trobes gent especial. Gent que sap veure l’espurna dels ulls dels altres. Fa uns dies, la maquetadora (i molt més) de VilaWeb Paper, la Laura Gállego, em va fer aquest regal, que avui vull compartir amb vosaltres. Gràcies, Laura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *