Kingsley i Bergman, un ‘bon’ moment per llegir-los

Potser ja coneixeu les cròniques que escriuen habitualment en Patrick Kingsley i en Ronen Bergman pel New York Times i per NYTimes Magazine. Són dos periodistes de gran nivell i amb un coneixement molt intens de la situació d’Israel i Palestina. Aquests dies val la pena llegir-los perquè estan oferint molt bones informacions. Avui han fet a quatre mans aquesta peça tan interessant.

En Patrick Kingsley és autor d’un llibre sobre el gran èxode a través del Mediterrani de refugiats que fugen de la guerra i la misèria cap a un suposat món millor. Es diu ‘The new Odyssey: The Story of Europe’s Refugee Crisis’. Anteriorment, n’havia escrit un titulat ‘How to be a Danish’ com una mena de viatge cultural a la tradició danesa. Amb tan sols 34 anys és el cap de la delegació del New York Times a Jerusalem. Una figura que us recomano seguir.

Per altra banda, en Ronen Bergman escriu habitualment pel New York Times Magazine i és l’autor d’un llibre increïble sobre la història dels assassinats ‘selectius’ dels serveis de seguretat d’Israel que es diu ‘Rise and kill first’. Aquest llibre li ha valgut molts reconeixements dins i fora d’Israel. Bergman, una mica més gran que Kingsley (51 anys), és analista del diari Yedioth Ahronoth i té un altre llibre anterior sobre la guerra secreta entre Israel i l’Iran.

Llegiu, si us vaga, en aquest enllaç el reportatge que han publicat avui sobre la informació secreta que tenia Hamàs sobre l’exèrcit israelià per a fer l’atac sorpresa de fa just una setmana (alerta amb les imatges i vídeos, que són fortes).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *