24F – 2/4 d’11 – LA SASTRERIA – a Matadepera!

Apreciats/des,

Els membres del grup La Sastreria (Marc Garcia-Elias, Jaume Pallarols, Pere Cardús, Roger Cardellach i Quim Cardús) us volem convidar al concert que cosirem aquest proper dissabte 24 de febrer a l’Hotel de Matadepera, a 2/4 d’11.

El repertori de La Sastreria acull versions de diversos grups de parla anglosaxona adaptats al català. Des de clàssics del folk nordamericà com de Simon & Garfunkel, fins a autors actuals Neil Young. Referències modernes amb Tom Waits o Bob Dylan, i versions del grup català Registre 23. Temes de músics com Mark Knofler o Ryan Adams. Com a referència més explícita, el grup sent una especial predilecció per artistes com Eva Cassidy o Mary Black, i també incorpora cançons composades per Joaquim Cardús, i fa la seva interpretació d’actuals com Quimi Portet o Andrés Calamaro.

Si voleu venir-hi, ja ho sabeu: poseu fil a l’agulla!

Armilles per a tothom,

Quim.

LA SASTRERIA

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *